Locatie bikepoolplaats tijdens werkzaamheden aan de Oosterringweg
Locatie bikepoolplaats tijdens werkzaamheden aan de Oosterringweg

Wegwerkzaamheden Oosterringweg Bant

BANT – De provincie Flevoland organiseert een inloopmiddag over de wegwerkzaamheden in Bant. Op 26 april begint de inloopmiddag in de sportkantine aan de Zuidwend 10 in Bant. Tussen 17.00 en 19.00 uur kunnen mensen informatie vragen bij de verschillende medewerkers van de provincie.

De provincie heeft de planning aangepast zodat bezoekers van het festival ‘Uit je Tent’ de locaties in en om Bant goed kunnen bereiken. De parallelweg blijft zijn huidige breedte houden op verzoek. In mei en juni worden de wegwerkzaamheden aan de Oosterringweg in Bant (N715) uitgevoerd. De data zijn uiterlijk maandag 23 april bekend. Het industrieterrein blijft bereikbaar.

De Oosterringweg tussen de rotonde aan het begin van het dorp (voor de Bantsiliek) richting A6 tot aan het Friesepad krijgt een opknapbeurt. Daarna krijgt de weg een modern en verkeerveilig uiterlijk met; nieuwe lijnen, glasbollen langs de kanten, rammelstroken aan weerzijden en het fietspad krijgt een nieuw wegdek.

In mei en juni organiseert de provincie een bus zodat fietsende schoolkinderen van de Oosteringweg in Bant naar school kunnen. Waar voorheen het pannenkoekenhuis stond wordt een fietsenrek geplaatst en een opstapplaats voor de bus. In overleg met de scholen wordt het ‘bussenplan’ uitgevoerd. De bustijden zijn te vinden op www.flevoland.nl/werkaandeweg onder de knop Oosterringweg.

Wanneer de eerste bus vertrekt word uiterlijk 23 april bekend gemaakt.

Artikel geplaatst door Leonie van der Zee op 18-04-12 11:56.


Reageren via de website is niet meer mogelijk. Meediscussiëren wel! Ga daarvoor naar onze Twitter- of Facebookpagina!

Actueel nieuws

Blijf overal op de hoogte Volg De Noordoostpolder via:
Advertentie
Advertentie